Despre Dressplaner România

Vorbim despre Dressplaner România. O afacere deschisă în primul rând europenilor: Dressplaner. Dressplaner România este o picătură într-un pahar de apă. Sau o picătură Dressplaner ce vă poate schimba viaţa. Ca un turnesol într-o apă ce vă arată valenţa de mic afacerist. Picătura de apă Dressplaner vă poate însă schimba întreaga viaţă. Printru efort personal dar permanent. Printr-o muncă proprie de promovare a unui simplu link. Un link personal pe care îl primiţi după ce vă activaţi contul în magazinul online Dressplaner. Pentru a înţelege acest fenomen este necesar să citiţi următoarea parabolă.

“Dă-i unui om un peşte. Şi îl hrăneşti toată ziua. Învaţă-l să pescuiască şi îl hrăneşti toată viaţa.”
Nu este o învăţătură creştină, aşa cum mulţi cred. Este o învăţătură a filosofului chinez Lao Tzu. Dar este extrem de recunoscut şi în sintagmele creştine.

Inscriere Dressplaner România

Despre Dresplaner România

Dressplaner nu vă oferă un “peşte”. Dressplaner vă oferă undiţa cu şanse mari de a câştiga bani din apele tulburi şi infinite ale mediului online. Şi vă oferă cea mai bună undiţă pe care munca, străduinţa dv. o poate utiliza pentru ca câştiga un venit propriu şi permanent din mediul online.

După ce vă înscrieți prin www.dressplaner.ro o să primiţi un link personal. Asta vorbind în plan general, uşor de înţeles. De fapt primiţi un link ce se transformă într-un Dressplaner personal, un magazin online ce vă aparţine. Şi, din momentul în care primiţi acest link, acest magazin personal, depinde doar de dv. ce veţi face cu propriul şi “subsemnatul” link de magazin de haine, încălţăminte şi accesorii. Ţineţi cont că acest magazin, acest link personalizat de magazin online, are baza în GERMANIA. Dar va fi linkul dv. Cum şi cât îl promovaţi: atât şi cu atât mai mult veţi câştiga bani. La fel şi pentru Dressplaner Italia… Un site similar din Italia pentru reprezentanţii de acolo.

Înscriere Dressplaner

Câteva informaţii importante la înscriere Dressplaner. Când ajungeţi la magazinul online unde o să vă activaţi contul: setaţi din dreapta sus limba preferată. Magazinul Dressplaner este disponibil în limbile engleză, italiană, franceză, spaniolă şi maghiară. Din păcate nu este tradus şi în limba română. În schimb vom incerca pe acest website să vă aducem cât mai multe informaţii despre Dressplaner în limba română. Vom fundamenta şi un sistem de newsletter la care o să vă puteţi abona pentru a primi în timp util informaţii despre Dresplaner România. Sau, mai exact, pentru România.Dacă aţi ajuns pe site-ul în limba engleză, cum se întâmplă de obicei automat pentru IP-urile de România, daţi click tot în dreapta sus pe Registration. Pentru site-ul în limba italiană aveţi opţiunea Registrazione, în franceză aveţi Enregistrement. Astfel veţi ajunge la formularul de înscriere Dressplaner.

După ce aţi ajuns la formularul de înscriere Dressplanereste bine să aveţi deja câteva informaţii. Pentru formularul în limba engleză (engleza se deschide automat din România) Mrs. = doamnă, Mr. = domn. Cu asta începe formularul. Firstname – prenume, lastname – numele de familie. Apoi, tot bine de ştiut, România ca ţară apare ceva mai jos în lista de ţări, după litera Z: Rumänien înseamnă România.

Este extrem de important să aveţi o adresă de email funcţională şi să o folosiţi la înscriere. În formular aveţi de completat câmpurile necesare pentru a primi informaţiile de la firmă. Aveţi mai jos o captură de ecran cu setările pe care vi le recomandăm.

Inscriere Dressplaner Romania

Bani cu Dressplaner România

V-am povestit deja pe scurt despre Dressplaner. Cu cuvinte pe înţelesul tuturor. Dacă vă spuneam că este o afacere MLM doar câţiva dintre voi ar fi înţeles. De spus pe scurt: MLM înseamnă Multilevel Marketing. Sau, pe înţelesul tuturor, MLM este o afacere ce se dezvoltă pe mai multe niveluri de prezentare-vânzare a produselor (marketing). Şi, din aceste niveluri generatorul, posesorul, liderul de marketing obţine bani într-un anumit cuantum, procent, de la nivelurile obţinute şi construite în interiorul panului de marketing.

Despre Sressplaner România

Ce are deosebit Dressplaner România ca afacere MLM spre deosebire de alte businessuri similare. În primul rând câştigaţi bani în procente importante din 7 niveluri de reţea proprie. Şi, ce este mai important, din absolut fiecare nivel obţineţi venituri importante. Mai exact, de la nivelul 1 şi până la nivelul 7 coborând în structura proprie veţi câştiga – de la fiecare nivel – câte 5%. Câte 5% din vânzările realizate de magazinul Dressplaner prin linkul dv. personal. Petru că, ala cum vă explicam mai sus, după înregistrarea prin acest website, veţi primi un link personal de magazin Dressplaner.

Nu vom insista în acest articol despre banii, despre câştigurile financiare pe care le puteţi obţine cu Dressplaner în România. Dar vă explicăm principiile de bază ale acestei afaceri ce se poate dezvolta în mediul online.
Peste toate, important este că nu trebuie să investiţi bani. Totul porneşte de la o investiţie zero.

Comparaţie Dressplaner România cu alte afaceri online

Unul dintre principiile promovare de Dressplaner este că “o afacere de succes MLM online se poate explica în maxim două minute”. De fapt este o afacere extrem de simplă cu doar cîţiva paşi.

 • Vă înscrieţi prin dressplaner.ro şi veţi obţine un link personalizat de tipul 10125541.dressplaner.com.
 • Veţi primi acest link după ce vă înregistraţi şi apoi vă logaţi în contul personal cu datele primite.
 • Linkul primit este de fapt proprietatea personala, propriul magazin Dressplaner de haine, încălţăminte, genţi şi accesorii.
 • Utilizând acest link personal, promovându-l, o să câştigaţi clienţi şi afiliaţi, consultaţi, reprezentanţi.

Aţi parcurs deja, citind punctele de mai sus, primul minut de prezentare. Respectiv pasul de înregistrare şi de primire a linkului personal sau personalizat Dressplaner. Urmează minutul doi al prezentării afacerii Dressplaner. Şi anume promovarea propriului link şi câştigurile.

Încă un minut cu Dresslpaner MLM

 • Promovaţi linkul personal în mediul online, promovaţi produsele. Dezvoltaţi promovarea linkului pe Facebook şi Tweeter, pe grupuri, pe contul personal, pe pagina dedicată pe care o puteţi construi. Dacă aveţi un blog: promovaţi produsele Dressplaner şi implicit linkul personal Dressplaner. Dacă aveţi un site: promovaţi şi acolo linkul. Folosiţi site-uri de publicitate şi promovare pentru a vă promova propriul link.
 • Aduceţi clienţi şi mai ales reprezentanţi, consultanţi în propria structură. La finalul fiecărei luni aceştia vor cumpăra, consuma produse Dressplaner. Funcţie de valoare în bani a produselor cumpărate de ei veţi primi bonus.
 • Persoanele de la nivelul 1, imediat următor, vă pot aduce 10% profit, bonus, beneficiu din ce cumpără de la Dressplaner. Şi toate persoanele de la nivelul 2-7, de sub fiecare consultant de nivel 1, vă aduc fiecare în parte câte 5% din ceea ce cumpără.

Despre Dressplaner Italia

Plan de afaceri online unic în Europa

De ce este unic planul de afacere Dressplaner? Pentru că oferă câştiguri substanţiale din 7 niveluri ierarhice. Pe planuri distincte şi diferite aceste niveluri se pot dezvolta şi multiplica. Mai exact, din 7 persoane active de la nivelul unu se pot dezvolta şi genera multiple niveluri în adâncime. Toate celelalte afaceri online sau afaceri MLM oferă câştiguri până la nivelul maxim 5 care se reduc, se disipă, devin mai mici. De exemplul cel mai de succes plan de afaceri MLM din România – Ladys – oferă câştiguri până la nivelul 4 în adâncime. La nivelul 1 oferă 10%, nivelul 2 oferă 5%, nivelul 3 – 2,5% şi nivelul 4 aduce 1,25%. Şi este probabil cel mai bun sistem de afaceri online în domeniul MLM România.

Dressplaner România

Comparaţie câştiguri Dressplaner

Şi vom compara simplu, corect şi cinstit câştigul Dressplaner cu cele posibile de la cele mai importante afaceri MLM. Afaceri disponibile în România.

Avon… O altă afacere de tip multilevel marketing (MLM) oferă un câştig de doar 10% din toată structura. La care adăugăm şi obligativităţile şi mai ales contractul impus pentru a vă obţine banii.

Oriflame are un plan mai bun dar diferit. Vă obligă la comenzi pentru a vă primi banii. Dar, mai mult decât atât, pentru a obţine toți banii de la Oriflame trebuie neapărat să aveţi o firmă sau o PFA. Cu un cod CAEN unic, specific. Chiar dacă aveţi o PFA nu contează dacă nu aveţi absolut exact codul CAEN impus de Oriflame. Astfel, chiar dacă aveţi o PFA va trebui să vă primiţi banii de la Oriflame printr-o convenţie. Ceea ce presupune de fapt o dublă impozitare a câştigului.

Să nu uităm de Faberlic. O firmă de cosmetice MLM cu un plan total diferit de afacerile Oriflame, Avon şi Ladys. Dar care are dezavantajul comenzilor periodice chiar dacă nu aveţi comision de încasat pentru a vă menţine contul.

I’m a Dressplaner in România

Dar toate aceste afaceri nu au de fapt oferta de plan Dressplaner: câştiguri substanţiale pe 5 niveluri. Una peste alta, neţinând cont de impunerea unui contract, deşi şi asta e important, câştigurile sunt aproape nelimitate.
Gândiţi-vă şi faceţi o singură comparaţie. 50 de clienţi activi pe 7 niveluri la Oriflame, Avon, Ladys. Că de restul nu mai vorbim. Cât câştigaţi efectiv? Se compară cu… Să zicem, eliminând primul nivel Dressplaner, cu 5% de la fiecare dintre cei 50? Un pic de aritmetică, un calcul simplu, un câştig concret şi fără impunerea unui contract.

Potenţialul Dressplaner România

Da, vorbim la final de articol despre potenţialul Dressplaner. Poate este o abordare greşită. Mai degrabă este vorba despre potenţialul pe care vi-l oferă acest magazin online german. Dar, când vorbim de potenţial, vorbim de aşteptări. De un orizont posibil. iar acest orizont este construit doar de dumneavoastră alături de dressplaer.ro. Noi vă suntem alături cu cele mai bune informaţii dar şi cu sprijin direct pentru a deveni … I’m a Dressplaner. Adică propriul patron. Şi nu orice patron ci de unul german.

Nu este ca la bursă unde investiţi dar puteţi să şi pierdeţi, puteţi şi câştiga. Potenţialul Dressplaner are la bază o investiţie ZERO. Potenţialul Dressplaner România este bazat pe puterea dumneavoastră de a vă dezvolta. De a vă promova propriul link. Pentru a vă face cunoscut(ă) ca reprezentant Dressplaner. De a promova produsele şi a folosi pentru asta în primul rând linkurile personale. Cum arată produsele Dressplaner? Aflaţi de pe acest site din pagina dedicată: catalog Dressplaner.

2 Comments
 1. Reply
  Manuela Anca Dragomir April 29, 2018 at 1:20 pm

  I want to promote my link in Italy and Ireland where I live now. I need to be received on the Italian official page and website. And in Ireland too if there is an official page. Thank you for your support.

  • Reply
   DressPlaner April 29, 2018 at 3:01 pm

   Please be free to use Romanian language on this website. This is the official website for Romania.
   After all, if you are not in our team we cannot help you to promote your personal link in Italy. Our website in Italy: http://www.dressplaneritali.com .
   Stimată doamnă pe acest website primiţi informaţiile în limba română. Dacă nu faceţi parte din echipa noastră nu vă putem promova niciunde.
   Foarte important: nu mai încercaţi să vă utilizaţi linkul personal aici. O să vă dăm spam şi o sa primiţi valori negative sau chiar eliminarea din magazinul Dressplaner.

Leave a reply

error: Content is protected !!