Înscriere Dressplaner şi informaţii despre afacerea MLM

Dressplaner este un magazin online de haine, încălţăminte, genţi şi accesorii. Afacerea MLM Dressplaner România vă oferă o opţiune simplă de a face bani online. Dressplaner România este un magazin online cu produse din Germania ce vor fi accesibile şi pentru România. Planul de marketing Dresplaner este unul simplu. Câştigă clienţii prin reducerea de 10%. Câştigă şi consultanţii din reţeaua pe care o construiesc. Banii câştigaţi în fiecare lună sunt acumulaţi într-un portofel virtual. Este însă bine de ştiut că pentru a vă implica în această afacere MLM este necesar să aveţi cunoştinţe de limba engleză, germană, spaniolă sau engleză. Magazinul online nu este în limba română dar este posibil ca în viitor să existe şi o versiune în română. Până atunci însă principalele informaţii despre preţurile produselor, despre oferte le găsiţi pe www.dressplaner.ro.

Inscriere Dressplaner România

Înscriere Dressplaner

Câştigurile DressPlaner sunt proiectate pe mai multe niveluri de adâncime. Ca la orice afacere MLM şi acest business are un sistem propriu. Un plan de marketing cu mai multe niveluri. De la primul nivel de înscrişi veţi primi un venit de 5% din produsele vândute. Asta într-o prima etapă. După ce vă creşteţi reţeaua şi faceţi propriile cumpărături veţi beneficia de 10% câştiguri din primul nivel. De la al doilea nivel primiţi 2,5% sau 5% dacă vă dezvoltaţi structura i dacă faceţi comenzi după cum vom explica mai jos la calculul comisionului.

ÎNSCRIERE DRESSPLANER

Plan marketing Dressplaner

Planul de marketing Dresplaner este unul simplu. Câştigă clienţii prin reducerea de 10%. Câştigă şi consultanţii din reţeaua pe care o construiesc. Banii câştigaţi în fiecare lună sunt acumulaţi într-un portofel virtual. Luna următoare aceşti bani pot fi retraşi într-un cont bancar deţinut de consultant. În acest moment nu sunt mai multe informaţii. Dar planul de marketing este unul relativ simplu. Este probabil că va fi nevoie să faceţi periodic şi comenzi pentru a vă creşte profitul obţinut din propria structura.

Dressplaner îşi propune o revoluţie a vânzărilor de haine, încălţăminte, accesorii. Totul merge spre internet, spre online. Ceea ce doreşte şi această afacere MLM. Să încurajeze vânzările de haine, încălţăminte şi accesorii printr-o afacere MLM adaptată evoluţiei din mediul online. Dressplaner va duce vânzările acolo unde este cel mai potrivit loc pentru vitrină: pe calculatoare, telefoane, tablete şi laptopuri. Într-o manieră inteligentă de marketing ce oferă avantaje atât clienţilor cât şi reprezentanţilor.

Dressplaner plan de marketing castiguri

Calcul comision MLM

Pentru a transfera comisioanele în contul personal (din e-wallet) trebuie să cumpărăm personal în fiecare lună produse în valoare de 35 de puncte. Asta presupune că trebuie să găsim clienţi sau să cumpărăm produse de aproximativ 60 de euro. În acest moment comisionul primit va fi de 10% din vânzările către nivelul 1 şi de 5% pentru toate persoanele înscrise în structură, pe toat enivelurile până la nivelul 7 de adâncime. Acestea sunt câştigurile maximate.

În schimb, dacă vom achiziţiona doar produse în valoare de 15 puncte (aproximativ 30 de euro) se vor debloca comisioanele de 5% pentru prima linie şi de 2.5% pentru toate celelalte linii până la nivelul 7. Graficul prezintă opţiunile de câştig pentru cele dou variante de plan de marketing: standard / professional.

PLan marketing Dressplaner România

Câştiguri aşadar până la nivelul 7. Câştiguri din 7 niveluri de structură. Ceva unic pentru România. Şi de la fiecare nivel câştigaţi un procent important. Niciunde în România nu găsiţi un plan de marketing, o afacere MLm care să ofere câştiguri pe 7 niveluri.

Avantaje Dressplaner

Planul de marketing Dresspaner vine cu avantaje pentru toată lumea. O afacere MLM cu haine şi accesorii, încălţăminte şi genţi, în care toată lumea are de câştigat. În primul rând este vorba de produse de calitate. Haine şi încălţăminte, genţi realizate la standarde europene de calitate. Produse vândute de o firmă cu sediul în Germania. Aşadar, primul avantaj Dressplaner este cel al produselor de calitate.

Al doilea avantaj important este că veţi face cumpărăturile necesare dezvoltând în acelaşi timp o afacere personală.

Al treilea avantaj şi probabil cel mai important: poţi face bani. Poţi câştiga printr-o afacere inteligentă care nu presupune cheltuieli, nu presupune decât un efort de muncă în regim personal. De fapt este vorba de promovarea unor produse de calitate. Şi, în urma atragerii de clienţi prin linkul de reprezentant, veţi construi o structură ce o să vă aducă bani. De la nivelul 1 de clienţi şi reprezentanţi înscrişi veţi câştiga 10% din ceea ce ei cumpără. Asta dacă la rândul dv. veţi cumpăra produse. Dacă alegeţi doar o dezvoltare, fără a face comenzi, veţi primi doar 5% din prima linie de clienţi şi consultanţi Dressplaner.

Planul MLM Dressplaner

Aşadar de la primul nivel veţi obţine până la 10% din vânzările făcute de Dressplaner. De la nivelul doi, în adâncime, al structurii veţi primi 5%. Iar de la nivelul 3 veţi primi 2,5%. Procentele însă cresc pe măsură ce veţi cumpăra. Sau pot scădea dacă nu veţi cumpăra produse Dressplaner. Este un plan de marketing dinamic ce încurajează cîştigurile dar şi vânzările totodată.

Este important de ştiut: magazinul online Dressplaner nu este în limba română. Limba de bază este germana. Dar există opțiunea de limbă engleză sau franceză. Aşadar este necesar să cunoaşteţi cel puţin una dintre limbile utilizate de Dressplaner. Printre acestea se numără engleza, franceza, germana, spaniola, maghiara.
Este posibil ca în viitor magazinul online Dressplaner să fie tradus şi în limba română. Înm acest moment însă sunt doar câteva limbi străine disponibile.

Cum dezvoltaţi afacerea Dressplaner

Afacerea MLM Dressplaner se dezvoltă în mediul online. Am menţionat deja că această firmă îşi “duce vitrina” în locul unde sunt clienţii: pe internet. Tot acolo se petrece şi dezvoltarea afacerii. Veţi primi in link de client- reprezentant. Cu ajutorul acelui link vă promovaţi propria reţea pe bloguri, pe reţelele de socializare, pe internet. Totul într-o manieră decentă şi constructivă pentru a respecta regulile de comunicare ale Dressplaner. Efortul se depune în primul rând în mediul online, pe conturi şi pagini de Facebook, pe grupuri de socializare. Totul se întâmplă acolo unde se găsesc clienţii: pe internet.

Dressplaner va avea un site extrem de responsiv pentru platformele online. Iar fiecare client va primi propriul link personalizat, cu număr de utilizator. La toate acestea sa va adăuga o aplicaţie inteligentă disponibilă pentru platformele mobile.

error: Content is protected !!